Rouwvervoer met inleving

Professioneel en waardig rouwvervoer wordt gekenmerkt door stiptheid, rust en verantwoordelijkheid. Ons bedrijf verzorgt rouwvervoer sinds 1959.

Rouwvervoer P. Kivits werkt met inleving. We weten hoe belangrijk het is dat de uitvaartonderneming op ons kan rekenen en dat we een belangrijke, maar vaak onopvallende, schakel moeten zijn voor de nabestaanden. Dankzij ons actuele en zeer goed onderhouden wagenpark en een team van betrouwbare en stipte medewerkers, bieden wij passend rouwvervoer bij de begrafenis of crematie. Desgewenst verzorgen wij ook het volgvervoer.

Familiebedrijf

Rouwvervoer P. Kivits is een echt familiebedrijf. Eigenaar Patrick Kivits is de derde generatie en kreeg dienstverlening met de paplepel ingegoten. Dat geldt ook voor onze medewerkers die vaak al jaren bij ons werken. We mogen gerust zeggen dat we weten wat we aan elkaar hebben. Uitvaartondernemers en nabestaanden merken dat ook. Wij verrichten onze dienstverlening vanuit een vanzelfsprekende betrokkenheid en met oog voor de belangen van de mensen voor wie wij werken.

P. Kivits zakentaxi Waalwijk

Nadere informatie

Rouwvervoer P. Kivits BV is een onafhankelijke rouwvervoer-dienstverlener. Wij werken in opdracht van grote en kleine uitvaartondernemingen. De nadruk van ons werkgebied ligt in Midden-Brabant. Bent u uitvaartondernemer? Dan werken wij graag met u samen. Voor reserveringen en nadere informatie vindt u hier onze contactgegevens. U bent van harte welkom.

Ervaring in rouwvervoer

Rouwvervoer P. Kivits bestaat sinds 1959. Een jaartal krijgt echter pas betekenis als we onze ervaring in rouwvervoer daadwerkelijk inzetten ten behoeve van de uitvaart. Rouwvervoer moet op een waardige manier gebeuren omdat het een onderdeel is van een waardig afscheid.