Rouwautochauffeur

Is werken bij Rouwvervoer P. Kivits iets voor jou? Vanwege uitbreidingen van het wagenpark en versterking van ons hechte team, komen we graag met jou in contact. Als chauffeur bij Rouwvervoer P. Kivits zul je worden ingezet voor het vervoeren van de overledene tijdens de uitvaart. Rouwvervoer P. Kivits beschikt daarvoor over diverse moderne rouwauto’s van de merken Cadillac en Mercedes-Benz. Heb jij de juiste instelling voor dit mooie beroep? Lees dan verder en stuur ons jouw open sollicitatie.

Correct

Rouwauto-chauffeur is dankbaar werk omdat je iets voor de overledene en de nabestaanden kunt betekenen op een belangrijk moment. Een medewerker van Rouwvervoer P. Kivits is alert en zichtbaar aanwezig, maar jij voert jouw dienstverlening correct en haast onzichtbaar uit. Een fijnzinnig inlevingsvermogen zit dus in je natuur. Misschien is dat nog wel belangrijker dan ervaring, want we verzorgen intern een gedegen opleiding voordat je zelfstandig aan het werk gaat.

Rouwvervoer P. Kivits

Net als je toekomstige collega’s ga je secuur om met onze rouwauto’s en ben je een prettige, communicatieve persoonlijkheid. Je woont in de omgeving van Waalwijk. Meestal werk je 30 uur per maand. De nadruk van je werk ligt doorgaans op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen, maar je bent op oproep ook op andere dagen beschikbaar.

Dienstverband

Nieuwe medewerkers van Rouwvervoer P. Kivits ontvangen in principe een tijdelijk dienstverband. Ben je uit het juiste hout gesneden voor het mooie beroep van rouwautochauffeur, dan behoort een vast contract zéker tot de mogelijkheden.

Sollicitatie

Jouw gemotiveerde sollicitatie met curriculum vitae zien we graag per brief of e-mail tegemoet. Het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure.

Stuur je sollicitatie aan:
Rouwvervoer P. Kivits BV
t.a.v. Patrick Kivits
Laageinde 97
5142 EG Waalwijk
info@pkivits.nl
Telefoon: 0416 341006

Vacatures bij Rouwvervoer P. Kivits

Vanwege uitbreidingen van het wagenpark en versterking van ons hechte team zoeken we van tijd tot tijd nieuwe medewerkers. Wij komen graag in contact met geschikte kandidaten. Heb jij de juiste instelling voor dit mooie integere beroep?